Beste draadloze oordopjes onder de 50 euro

Ben je op zoek naar de beste draadloze oordopjes onder de 50 euro? Door de talloze keuzes die je kunt vinden kan dat erg lastig zijn. In dit artikel vertellen we je alles over goedkope draadloze oortjes en waar je op moet letten als je voor de beste goedkope draadloze oortjes gaat shoppen.

Wanneer koop je goedkope draadloze oortjes?

Draadloze oortjes zijn te koop in alle soorten en maten. Van hele exclusieve met veel opties waar je een lieve duit neer moet tellen, tot draadloze oortjes voor een betaalbare prijs. Gek genoeg is het niet zo dat goedkope draadloze oortjes per definitie van slechte kwaliteit zijn, of geen handige opties hebben.

Er zijn heel redenen te bedenken waarom je voor goedkope draadloze oortjes zou willen kiezen. Misschien heb je wel een klein budget, of vind je het gewoon zonde van het geld om er veel aan uit te geven. Vaak worden goedkope draadloze oortjes ook aangeschaft om mee op vakantie te nemen etc..

Waar let je op bij de beste draadloze oordopjes onder de 50 euro?

Beste goedkope draadloze oordopjes

Als je op zoek gaat naar de beste goedkope draadloze oordopjes, zal je zien dat het aanbod overweldigend is. De ene set is nog goedkoper dan de andere en allemaal beloven ze dat de kwaliteit geweldig is. Grote kans dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Natuurlijk weet je wel dat het waarschijnlijk niet precies klopt wat de fabrikanten zeggen, maar waar moet je dan op letten?

We hebben een top 5 gemaakt van wat wij de beste goedkope draadloze oortjes vinden, die staat verderop in dit artikel. Maar, er zijn natuurlijk wel bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden als je goedkope draadloze oortjes gaat kopen.

Hoe lang moet de accu of de batterijen meegaan bij de beste goedkope draadloze oordopjes?

Als je de oortjes alleen gebruikt als je ’s morgens en ’s avonds naar en van je werk gaat met de fiets, auto of het openbaar vervoer, heb je waarschijnlijk aan 1, 2 of 3 uur genoeg. ’s Avonds kan je ze dan weer opladen.

Wil je de hele dag van je muziek genieten, dan is het fijn als de batterijduur wat langer is en dat er een case bij de oortjes zit die als powerbank kan dienen. Dan kan je tussendoor de oortjes ook even opladen.

Welke opties kun je verwachten bij draadloze oordopjes onder de 50 euro?

Als je voor draadloze oortjes gaat shoppen, doe je er goed aan om van te voren te bedenken waar je ze allemaal voor wilt gaan gebruiken. De meeste draadloze oordopjes hebben meer opties dan alleen naar jouw favoriete muziek luisteren. Je kunt er bijvoorbeeld ook lekker makkelijk de telefoon mee opnemen, zonder dat je eerst snel je telefoon uit je zak of tas hoeft te vissen.

Maar dat is nog niet alles. Veel draadloze oortjes hebben ook een functie waardoor je behalve muziek ook nog omgevingsgeluid kunt horen. Wel zo veilig als je aan het hardlopen of fietsen bent. Dan hoor je het achteropkomende verkeer nog aankomen.

Er zijn ook oortjes die je in staat stellen om je eigen playlist bij te sturen. Daar kan je dan bijvoorbeeld een nummer mee overslaan en het volume harder en zachter zetten.

Houd je van intensief sporten of zwemmen? Dan is het voor jou handig om draadloze oortjes te kopen die tegen vocht kunnen. Er zijn zelfs oortjes waarmee je kunt zwemmen. Die zijn dus waterdicht. Let daarbij wel op, want over het algemeen kan je niet zo lang achter elkaar zwemmen met die draadloze oortjes.  

Top 5 van de beste draadloze oordopjes onder de 50 euro:

Deze goedkope draadloze oortjes van JBL zijn geheel draadloos en prachtig vormgegeven. Op een volle batterij heb je 4 uur lang luisterplezier. De meegeleverde case doet tevens dienst als powerbank en is goed voor nog eens 12 uur luisterplezier. Heb je haast? Geen nood. Binnen 15 minuten zijn de oortjes voldoende opgeladen om nog een uur mee te gaan. Het geluid van deze goedkope draadloze oortjes is prima en door de ergonomische pasvorm zitten ze goed in je oren. Ze irriteren dus niet snel en blijven ook goed zitten wanneer je bijvoorbeeld gaat hardlopen. Gebruik je vaak een voice assistent, zoals Google of Siri? Deze kan je eenvoudig via de oortjes oproepen.
Tot wel 6 uur lang je muziek streamen en genieten van een kraakhelder geluid. Uren lang handsfree met je vrienden bellen. Dat kan allemaal met deze volledig draadloze goedkope oortjes van ZEDAR. De oortjes zijn waterdicht en hebben een goede pasvorm. Ideaal dus om lekker mee te gaan sporten. Je kunt er zelfs mee zwemmen, want ze kunnen tot 30 minuten onder water. Bovendien zijn deze goedkope draadloze oortjes geschikt voor zowel IOS als Android. Ook over de pasvorm hoef je niet in te zitten. Bij deze oortjes krijg je 3 verschillende maten eartips: S, M en L.
Goed nieuws voor iedereen die geen budget voor de originele AirPods heeft, maar deze wel graag wil hebben. Bovendien zijn deze oortjes geschikt voor alle soorten smartphones. Voor velen zijn dit met stip de beste goedkope draadloze oordopjes van dit moment. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteit is te vergelijken met de AirPods. Door op de oortjes te tappen kan je het volume van je muziek regelen, nummers uit je playlist overslaan of naar het vorige nummer gaan. De batterijen gaan ongeveer 3 uur mee, maar ze zijn wel in een uurtje weer helemaal opgeladen. Bij de oortjes krijg je ook een oplaadcase geleverd.
Nog een prima imitatie van de AirPods, deze goedkope draadloze oortjes van Mossmedia. Je haalt ze uit de case en ze koppelen zich vanzelf met je smartphone. Behalve dat de oortjes vanzelf aangaan als je ze uit de case haalt, blijven ze ook nog met je apparaten verbonden. De batterijduur is goed voor maximaal 3 uur muziek. Daarna laad je ze eenvoudig weer op in de meegeleverde oplaad case. Deze goedkope draadloze oordopjes zijn geschikt voor alle smartphones, zowel OIS als Android. Puntje van aandacht is wel dat de pasform van deze oortjes niet helemaal hetzelfde is als die van de AirPods.
Energiezuinige goedkope draadloze oordopjes waar je ook nog eens mee kunt gamen! Zeker. Dankzij de speciale Reltek v5.0 chip kan je nu met volledig draadloze oortjes niet alleen telefoneren en muziek luisteren, maar je kunt er nu ook mee gamen. Deze goedkope draadloze oordopjes worden geleverd met een handige oplaadcase, een oplaadkabel en siliconen eartips. Aardig om nog te vermelden is dat wanneer je ze eenmaal hebt geconfigureerd, ze automatisch aangaan en verbinden zodra je ze uit de case haalt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Speakerinfo.nl
Logo
Shopping cart