Beste draadloze oordopjes voor kleine oren

De beste draadloze oordopjes voor kleine oren? Natuurlijk moeten deze aan een aantal eigenschappen kunnen voldoen. Want als je kleine oren hebt, dan blijven veel oordopjes niet goed genoeg zitten. Dat merk je tijdens het sporten, maar ook op de fiets of gewoonweg als je stilzit. Heel vervelend, maar gelukkig is dit eenvoudig op te lossen. Er bestaan namelijk draadloze oordopjes die speciaal zijn ontworpen voor mensen met kleine oren. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf? In deze koopgids en top 5 lees je er alles over.

Waarom draadloze oordopjes voor kleine oren?

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn er dus oordopjes speciaal gemaakt voor kleine oren. Vaak hebben deze oordopjes verschillende opzetstukjes zodat u zelf kunt kiezen welke maat het beste blijft zitten. In de meeste gevallen gaat het om in-ear oordopjes. Dat betekent dat ze perfect in de gehoorgang passen. Maar, ook gewone draadloze oordopjes kunnen geschikt zijn voor mensen met kleine oren. Door hun unieke pasvorm blijven ze uitstekend op hun plaats. Ook als je onverwachte bewegingen maakt.

Waar let je op bij draadloze oordopjes die niet uitvallen?

Als je zeker wilt zijn van een goede aankoop, dan is het belangrijk om te weten waar je tijdens de aanschaf op moet letten. Want niet alleen een goede pasvorm is belangrijk, maar ook de reviews. Somige merken beweren een goede pasvorm te hebben terwijl dit eigenlijk niet zo is. Daarnaast is het ook belangrijk om te letten om dingen zoals het gewicht, wel of geen microfoon en verschillende andere zaken.  

  • Het draagcomfort: draadloze oordopjes voor kleine oren moeten natuurlijk vooral een goede pasvorm hebben. Als je voor in-ear oordopjes kiest, dan moeten ze goed in jouw gehoorgang passen. Het rubber moet de gehoorgang vervolgens goed afsluiten. Ook het gewicht van de draadloze oordopjes vertelt veel over het draagcomfort. Lichtere modellen voel je over het algemeen minder zitten.

  • Losse opzetsukjes: Losse opzetstukjes zijn een makkelijke oplossing voor als de meeste oordopjes jou niet goed passen. Ieder oor is namelijk anders en het probleem zit in de grote en vorm van je oor.
  • Het bluetoothbereik: natuurlijk moeten in-ear oordopjes ook een goed bluetooth bereik hebben. Daarmee voorkom je dat je het gekoppelde apparaat dichtbij je moet dragen. De meeste draadloze oordoppen voor kleine oren hebben een bluetooth bereik dat varieert van 10 tot wel 15 of zelfs 20 meter.
  • Een microfoon: wil je jouw draadloze oordoppen niet uit hoeven doen als je gebeld wordt? Let er dan bij de aankoop op of de oordoppen zijn voorzien van een geïntegreerde microfoon. Daarmee kun jij je altijd goed verstaanbaar maken, waar je jouw oordoppen ook draagt.
  • De accucapaciteit: genieten van jouw in-ear oordoppen voor kleine oren doe je natuurlijk optimaal als je de apparaatjes niet constant hoeft op te laden. Let daarom goed op de capaciteit van de batterij in jouw zoektocht naar de beste draadloze oordopjes voor kleine oren.

De beste draadloze oordopjes kleine oren: dit is onze top 5

Nu je precies weet waar je bij de aanschaf op moet letten, kun je makkelijker een keuze maken uit onze top 5 beste in-ear oordoppen voor mensen met kleine oren. Natuurlijk hebben we onze oordopjes getest op de bovenstaand punten zoals pasvorm, geluidskwaliteit én bluetooth bereik.

Deze draadloze oordopjes van Jabra hebben een uitstekende pasvorm. Je kunt er mee sporten, maar ze zijn ook geschikt voor kleine oren. Je kunt deze oordopjes zelf gebruiken in combinatie met een app. Daardoor kun je gebruik maken van diverse opties zoals een hartslagmeter. De oordopjes zijn voorzien van een ingebouwde microfoon en bieden je een uitstekende geluidskwaliteit. De batterij heeft een capaciteit van 4,5 uur. Door gebruik te maken van de draagbare lader verleng je dit eenvoudig naar 13,5 uur. Deze oordopjes voor kleine oren hebben tevens een HearThrough functie. Zo blijf je op de hoogte van omgevingsgeluid. De bluetooth heeft een bereik van 10 meter.
Nu kan je ook van het geweldige Bose geluid met hun nieuwste volledig draadloze sport oortjes. Deze in-ear sport oordopjes zijn ideaal als je bijvoorbeeld regelmatig buiten hard gaat lopen. Ze zijn waterbestendig, dus transpiratie vocht of regen zullen deze oortjes geen schade toebrengen. De draadloze super comfortabele sport oordopjes worden geleverd in een handige case waarin je ze kunt opladen. Bovendien fungeert deze case als powerbank die helemaal opgeladen goed is voor maar liefst 10 uur. De accuduur van de oortjes is 5 uur, dus ruim toereikend voor een workout.
Deze draadloze oordopjes passen altijd, omdat ze worden geleverd met verschillende maten eartips. Met de Samsung Galaxy Buds, waan je je bij een echt concert, door het 2-way dynamic sound systeem. Echt bijzonder, oordopjes met het geluid van een woofer met extra bas en een tweeter voor een helder geluid. Dat is puur genieten. Door het ergonomische design van de oordopjes, kan je ze met gemak de hele dag in je oren velen. De batterijduur van maar liefst 11 uur maakt dat nog mogelijk ook. Ook over de microfoons hebben ze goed nagedacht bij Samsung. Deze focussen op je stem en zorgen ervoor dat jij altijd goed te verstaan bent, ook in een rumoerige omgeving.
Deze LG in-ear draadloze oordoppen zijn bijzonder geschikt voor mensen met kleine oren. De oordoppen hebben een accuduur van 6 uur welke je kunt uitbreiden na 12 uur. Opladen en reinigen via uv-licht doe je via de meegeleverde cassette. Je kunt deze oordopjes dus telkens na gebruik hygiënisch reinigen. Via de bluetooth verbinding kun je diverse apparaten koppelen. Dat gaat na een eerste gebruik zelfs automatisch. Deze in-ear draadloze oordop[pen voor kleine oren wegen slechts 5,4 gram. De oordoppen zijn zelfs voorzien van een IP-X4 rating. Dat betekent dat ze stof en waterdicht zijn.
Deze stijlvolle JBL Free draadloze oordoppen hebben een uitstekende pasvorm. Dat maakt ze in het bijzonder geschikt voor mensen met kleine oren. De batterij heeft een speelduur van 4 uur. Door gebruik te maken van de meegeleverde cassette, verleng je de accucapaciteit snel en eenvoudig naar maar liefst 20 uur. De pasvorm is ergonomisch, zodat ze zich vormen naar jouw oren. Daarmee zijn deze draadloze oordoppen ook geschikt om te dragen tijdens het sporten. Met de ingebouwde microfoon kun je gesprekken voeren. Deze draadloze oordoppen zijn waterdicht waardoor je geen rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden.

Naast onze koopwijzer over draadloze oordopjes voor mensen met een kleine gehoorgangen zou je ook een kijkje kunnen nemen naar de beste soundbar. Want naast goed geluid buiten huis, is dit een van de beste manieren om goed geluid bij je tv te hebben.

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Speakerinfo.nl
Logo
Shopping cart