Beste goedkope bluetooth speaker onder de 100 euro

Tegenwoordig hoeft een goede bluetooth speaker niet duur te zijn. Een goedkope bluetooth speaker heb je namelijk al voor minder dan 100 euro. Voor dit bedrag geniet je van alle praktische functies die je nodig hebt én een goed geluid. Kiezen voor een goedkope speaker doe je om een aantal redenen. Misschien omdat je een beperkt budget beschikbaar hebt of omdat je op zoek bent naar een extra speaker. Bijvoorbeeld om mee te nemen op vakantie, naar je werk of onderweg.

 Als je wilt kiezen voor de beste goedkope bluetooth speaker, wil je natuurlijk wel weten waar je op moet letten bij de aanschaf. Je maakt van jouw goedkoop liever geen duurkoop. Daarom hebben we de beste speakers met bluetooth onder de 100 euro voor je op een rij gezet. Daarnaast vertellen we je ook wat de voordelen zijn en op basis van welke specificaties je het beste een speaker kunt kiezen.

Wat zijn de voordelen van een goede goedkope bluetooth speaker?

De beste bluetooth speaker onder de 100 euro voorziet je van flink wat voordelen. Je hoeft namelijk niet veel geld uit te geven terwijl je wel kunt genieten van handige functies. Een goedkope speaker is daarnaast een prima tweede aankoop. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een extra bluetooth speaker voor buiten op het terras of onderweg. Als je een goede keuze maakt, dan hoef je niet in te leveren qua kwaliteit. Je kunt gebruik maken van diverse handige functies zoals bluetooth, een belfunctie en een stereo geluidsweergave. Wil je de goedkope bluetooth speaker ook meenemen op vakantie of naar het zwembad? Voor minder dan 100 euro heb je al een speaker die stof en waterdicht is.

Hoe kies je een goede goedkope bluetooth speaker?

Ook als je op zoek bent naar een goedkope speaker met bluetooth wil je kiezen voor de beste optie. Dat doe je door verschillende specificaties met elkaar te vergelijken. Hierbij kun je denken aan de geluidsweergave in mono of stereo, de waterdichtheid en het gebruiksgemak. Ook de afmeting van de speaker is iets om op te letten bij de aankoop. Zo kies je altijd de beste bluetooth speaker onder de 100 euro.

  • Formaat: ook als je kiest voor een bluetooth speaker onder de 100 euro, is het belangrijk dat het formaat bij je past. Je kunt kiezen voor een kleine speaker die je eenvoudig met je meeneemt op de fiets of in je koffer. Grotere speakers met bluetooth zijn een echte aanwinst voor in de woonkamer of slaapkamer. Omdat je ze in veel gevallen niet vervoerd, hoef je geen rekening te houden met het formaat.
  • Geluidsweergave: de beste goedkope bluetooth speaker kan een mono of stereo geluidsweergave hebben. De keuze die je hierin maakt is persoonlijk. Als je vooral een liefhebber bent van warme klanken, kies dan voor een goedkope stereo speaker met bluetooth. Deze hebben 2 boxen en zorgen voor een rondom geluidservaring. Neem je ook genoegen met 1 speaker? Dan kun je ook kiezen voor een exemplaar met een mono geluidsweergave. Deze bluetooth speakers zijn vaak wel te koppelen met andere apparaten zodat je alsnog kunt genieten van een vol geluid.
  • Accuduur: ook al kies je voor een speaker onder de 100 euro, een krachtige batterij of accu is altijd belangrijk. Je wilt de bluetooth speaker immers niet om het uur op hoeven te laden. De meeste goedkope speakers met bluetooth hebben een batterijcapaciteit van 10 tot wel 15 uur. Dat is lang genoeg om een hele dag te kunnen genieten van het beste geluid.
  • Waterdichtheid: koop je een goedkope bluetooth speaker om mee te nemen naar buiten of op vakantie? Dan moet je ook letten op de IPX-rating. Deze rating zegt namelijk wat over de stof- en waterdichtheid. Er bestaan zelfs bluetooth speakers voor minder dan 100 euro die dompeldicht zijn.
  • Gebruiksgemak: een speaker voor weinig geld moet natuurlijk ook eenvoudig te bedienen zijn. Zo moeten ze bijvoorbeeld snel en probleemloos verbinding kunnen maken met bluetooth, maar ook eenvoudig te koppelen zijn met andere apparaten. Ook een stabiele bluetooth verbinding voorziet je van het gebruiksgemak dat je nodig hebt.

Beste bluetooth speaker onder de 100 euro: dit is onze top 5

De Flip Essential van JBL is een perfecte bluetooth speaker voor minder dan 100 euro. Deze speaker is spat, stof en dompeldicht (IPX7-rating) en heeft een batterijcapaciteit tot wel 10 uur.  Deze goedkope speaker met een bluetooth bereik van 10 meter, is met 713 gram lekker licht van gewicht. Je neemt hem dus overal mee naar toe. Deze goedkope JBL speaker heeft een warme en kraakheldere stereo geluidsweergave. De JBL Bass Radiator zorgt voor een perfecte geluidservaring die je niet alleen hoort, maar ook voelt.
Deze stijlvolle bluetooth speaker is zeer gunstig geprijsd. De kwaliteit laat niets te wensen over. De batterij heeft een capaciteit van 12 uur. De Soundcore Flare is voorzien van LED- verlichting die correspondeert met de stereo sound en de passieve woofer radiatoren. Deze goedkope speaker met bluetooth is dompeldicht en bestand tegen stof. Je kunt tevens gebruik maken van de boost-modus voor een nog intensere ervaring. De bluetooth heeft een bereik van 10 meter. Zelfs bellen via de speaker is mogelijk. Daarnaast is deze speaker onder de 100 euro eenvoudig te koppelen met andere apparaten.
De JBL Go 2 is een bluetooth speaker met mini design van slechts 8,6 x 7,1 x 3,2 centimeter. Door het vierkante ontwerp past hij zelfs eenvoudig in de binnenzak van je jas. Deze kleine speaker heeft een bluetooth bereik van 15 meter. Doordat je gebruik kunt maken van de bellen via speaker functie, maak jij jezelf altijd perfect verstaanbaar. Door de hoge water- en stofdichtheid (IP7) hoef je niet bang te zijn voor een regenbui of een val in het zwembad. De JBL Go 2 is dompeldicht. De batterij van deze mini speaker heeft een capaciteit van 5 uur. Je kunt zelfs muziek luisteren via de 3,5 mm input ingang.
Deze mooie speaker met pols lus heeft een indrukwekkende accucapaciteit van 10 uur. Deze goedkope bluetooth speaker van Wonderboom weegt slechts 600 gram en is volledig waterdicht (IPX7-rating). Een onderdompeling of regenbui is dus geen probleem. Daarnaast heeft de bluetooth een bereik van maar liefst 30 meter. Voor nog meer gebruiksgemak kun je jouw telefoon opladen via de interne powerbank. De Ultimate Ears van Wonderboom voorziet je van een stereo geluidsweergave en een extra krachtige beleving door het koppelen van nog eens 2 speakers. Daarmee is deze bluetooth speaker onder de 100 euro een goede en budgetvriendelijke keuze.
Deze goedkope speaker met bluetooth heeft een langwerpig en stijlvol design. Deze speaker is slechts 14 centimeter breed, maar voorziet je van een krachtige batterij met een speelduur van maar liefst 12 uur. Je zit dus nooit zonder jouw favoriete klanken. De NBY 18 heeft duo speakers van elk 5 watt. De bluetooth heeft een bereik van 10 meter waardoor je de speaker prima mee kunt nemen naar de tuin of slaapkamer. Deze goedkope bluetooth speaker onder de 100 euro heeft een belfunctie, een aux-ingang en USB voor het aansluiten van andere apparaten. Je kunt deze natuurlijk ook gewoon koppelen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Speakerinfo.nl
Logo
Shopping cart