Beste JBL speaker

Ben je op zoek naar de beste JBL speaker? Dan is het een goed idee om dit artikel grondig door te lezen. In dit artikel nemen we namelijk alles door wat je over een JBL speaker zou moeten weten. Dit stelt je in staat om aan het eind een gegronde aankoop te doen. Eentje waarvan je weet dat het een goede gaat zijn.

We sluiten dit artikel dan ook af met enkele aanbevelingen. In de vorm van een top 5 wordt dan duidelijk voor welke opties je het beste kunt kiezen.

Wat doet JBL en waarom hebben wij een artikel over de beste jbl speaker?

JBL is een van de bekendste producenten van koptelefoons en speakers. Ooit opgericht door James Bullough Lansing is dit Amerikaanse merk intussen uitgegroeid tot een van de allergrootste spelers op de markt. En dat gebeurt vanzelfsprekend niet voor niets. Er zijn een aantal eigenschappen van de koptelefoons en speakers die JBL zo goed maken. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Mobiliteit

  De JBL speaker staat voor een groot deel bekend om zijn mobiliteit. Het is namelijk enorm makkelijk om de JBL speaker overal mee naartoe te nemen. Denk aan een dagje naar het park of het strand. Of zelfs wanneer je op vakantie gaat naar een ander land. Deze speakers zijn er in veel gevallen speciaal op gemaakt om een goede draagbaarheid te vertonen. Hierdoor is de mobiliteit een absoluut pluspunt van JBL. Het is een van de kernredenen dat ze tegenwoordig zo goed zijn. Vooral onder jongeren is deze eigenschap bovengemiddeld populair.

  Beste jbl speaker

 • Design van de beste jbl speakers

  Daarnaast speelt uiteraard ook het design een belangrijke rol. Tegenwoordig mag een speaker eigenlijk niet alleen maar meer goed zijn qua geluidskwaliteit. Het is ook belangrijk dat er voor een hip design is gekozen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer het ontwerp van speciale kleuren is voorzien. En wanneer de lijnen, vormen en ook kleuren een mooi geheel vormen. Een JBL speaker voldoet altijd aan deze kwaliteiten. Het past vaak mooi bij het interieur. Het is niet voor niets dat jongeren bijna altijd een JBL speaker bij zich hebben wanneer ze zich ergens buiten bevinden.

 • Geluidskwaliteit

  Verder blijft de geluidskwaliteit natuurlijk wel een uiterst belangrijk punt. Het is uiteindelijk wel het doel van de beste JBL speaker dat deze een heerlijk geluid produceert. Dat dit geluid ook echt is wat je verwacht. Vandaar dat de mobiliteit en het design van een JBL speaker nooit ten koste zullen gaan van de geluidskwaliteit. Zowel de bas als ook de ‘normale’ tonen komen er optimaal uit. Het stelt je in staat om urenlang met plezier naar muziek te luisteren van een JBL speaker. Voor je het weet is het ineens een aantal uren later.

 • Prijs-kwaliteitverhouding

  Wat misschien nog wel het meeste opvalt aan JBL is het feit dat ze voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kiezen. Het is namelijk een doel van het bedrijf om goede kwaliteit betaalbaar te houden. En om dit voor elkaar te krijgen, is de prijs-kwaliteitverhouding hetgeen waar je je op moet richten. Ondanks de goede kwaliteit van het geluid en de hardware zelf, hoef je voor een JBL speaker nooit heel diep in de buidel te tasten. Daarmee is er nog een extra reden om voor dit merk te kiezen.

 • De beste draadloze jbl speakers

  Een ander voordeel van een JBL speaker is het feit dat deze vaak draadloos zijn. Sterker nog, het is heel makkelijk om deze met bijvoorbeeld jouw smartphone te verbinden. Opnieuw is het voorbeeld van gebruik in het park of aan het strand dan ook van toepassing. Je wilt dan wel dat de connectie goed is. Dat je optimaal gebruikmaakt van de draadloze functie van jouw JBL speaker. Pas dan mag het met recht de beste JBL speaker genoemd worden.

  goed jbl speaker

 • Beste jbl speaker en waterdichtheid

  Tot slot mag het ook zeker niet onbenoemd blijven dat JBL waterdichte opties aanbiedt. De beste JBL speaker is dan zeer waarschijnlijk ook een waterdichte. Eentje die niet alleen goed tegen regen kan, maar die je zelf volledig onder water kan dompelen. Het is een zeer moderne functie van de speaker. Eentje die veel mensen ook weten te waarderen.

Hoe kies je de beste JBL voor jou en welke zijn er?

Om voor jou persoonlijk de beste JBL speaker te kiezen, is het belangrijk om in je achterhoofd te houden waar je naar op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld graag dat de speaker heel mobiel is? Bijvoorbeeld om deze mee op reis te nemen? Of om vaak naar het strand en het park te gaan?

Er zijn tal van eigenschappen die bij de ene JBL speaker net wat meer aanwezig zijn dan bij de andere. De opties zijn dan ook enorm verschillend. Van kleine, compacte en draagbare speakers tot aan de wat grotere, loggere en meer kwalitatieve mogelijkheden.

Beste JBL speaker: Dit is onze Top 5

Aan de hand van uitgebreid onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat een aantal JBL speakers er echt bovenuit springen. In onze top 5 zijn deze speakers dan ook opgenomen. Deze ziet er als volgt uit:

De JBL Charge 5 is de allernieuwste optie van het topmerk JBL. Deze speaker is voorzien van een ingebouwde powerbank. Bovendien gaat het hier om een stof- en waterdichte optie. Daarmee is deze uitermate geschikt voor gebruik buitenshuis. Verder vind je in dit model een dubbele bass-speaker terug. Dit houdt in dat het geluid niet alleen kraakhelder is, maar dat je het ook echt goed voelt. De JBL Charge 5 levert een waar geluidenspektakel op voor de oren. In totaal kun je maar liefst 20 uur achter elkaar muziek afspelen, zonder het apparaat op te laden.
Deze JBL bluetooth speaker is voorzien van een stereo geluidsweergave en is koppelbaar aan andere apparaten. De batterij heeft een capaciteit van maar liefst 24 uur. De JBL Boombox 2 is spatwaterdicht en heeft een bereik van circa 10 meter. Deze bluetooth speaker met stereo heeft tevens een krachtige bas die de geluidsweergave nog intenser maakt. Door zijn compacte formaat en handvat neem je deze stereo speaker eenvoudig met je mee.
De JBL Xtreme 3 is een van de meest populaire JBL speakers die er zijn. De speaker is uiteraard voorzien van een bluetoothfunctie. Bovendien bedraagt de accuduur maar liefst 15 uur. Ruim voldoende om lang achter elkaar naar deze muziek te luisteren. Het fijne van dit product is verder dat je er een handige draagriem bij krijgt. Dit maakt de mobiliteit van de JBL Xtreme 3 maximaal. Het heldere geluid is verder voorzien van diepe bastonen. Tot slot gaat het hier om een waterdicht product. Het is zelfs mogelijk om het apparaat even onder te dompelen.
De JBL Partybox On The Go is een van de toppertjes van jbl die als extraatje is voorzien van een schouderband. Zoals de naam al aangeeft, neem je dit product makkelijk overal mee naartoe. Gezien het vermogen van 100 watt gaat het hierbij echt om een uitzonderlijk krachtig geluid. Er is zelfs de mogelijkheid om een gesynchroniseerde lichtshow te laten plaatsvinden. Deze past zich aan de muziek aan, om een echt partygevoel te creëren. Er zijn zelfs opties om een gitaar of microfoon in te pluggen. Je maakt er zo binnen de kortste keren een uitgebreid feest van.
De Flip 5 van JBL is een waterproof bluetooth speaker met een uitstekende waterbestendige behuizing. Hij is bestand tegen een bui regen en je hoeft je ook geen zorgen te maken over een korte onderdompeling. Deze waterdichte speaker heeft een bluetooth bereik van 10 meter en een radio. De batterij speelt moeiteloos tot wel 12 uur lang de beste muziek af. Je kunt deze waterdichte JBL Flip 5 ook via een applicatie bedienen of gebruik maken van de ingebouwde powerbank. Deze waterproof speaker is compact van formaat waardoor je hem eenvoudig met je meeneemt op reis of naar buiten.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Speakerinfo.nl
Logo
Shopping cart