Bluetooth speaker mini

Een mini bluetooth speaker is jouw kleine, maar vooral beste grote vriend. Deze compacte speakers neem je namelijk overal met je mee. Ze zijn zo klein van formaat dat sommige speakers moeiteloos in je binnenzak passen. Daarnaast zijn ze ook nog eens eenvoudig draagbaar door het compacte gewicht. Als het aankomt op geluidskwaliteit, staat een mini bluetooth speaker garant voor een groots resultaat.

Maar waar moet je eigenlijk op letten als je zelf een kleine speaker met bluetooth wilt aanschaffen? Is alleen het formaat belangrijk of moet je ook letten op zaken zoals de accucapaciteit, de waterdichtheid en het gewicht? In deze koopgids lees je er alles over. Daarnaast voorzien we je ook van onze top 5 beste draagbare mini speakers met bluetooth.

Waarom een kleine bluetooth speaker?

Je kiest voor een kleine bluetooth speaker als je altijd en overal wilt kunnen beschikken over het beste geluid. Bijvoorbeeld als je onderweg bent in de auto of op de fiets. Natuurlijk is een mini bluetooth speaker ook een onmisbaar accessoire tijdens jouw vakantie. En wil je de speaker vooral thuis gebruiken maar doe je dat liever wél in verschillende ruimtes? Ook dan kies je voor een draagbare mini speaker.

Het verplaatsen van het geluid wordt op deze manier een stuk eenvoudiger. Door de bluetooth verbinding hoef je tevens geen rekening te houden met aansluitingen. Je speelt jouw favoriete muziek eenvoudig af door de mini speaker te koppelen met je smartphone. Nog een reden waarom je voor een kleine bluetooth speaker zou kiezen is het gewicht. Ze zijn lekker licht waardoor je ze nauwelijks voelt. Je kunt dus ook rekenen op een prima comfort en gebruiksgemak.

Waar let je op als je de beste bluetooth speaker mini wilt kopen?

Als je voor de beste mini draagbare speaker wilt kiezen, dan zijn er een aantal dingen waar je bij de aankoop op moet letten. Op deze manier weet je namelijk zeker dat je een kleine speaker koopt die aan jouw wensen en eisen voldoet. We hebben de belangrijkste eigenschappen van een bluetooth speaker in mini uitvoering voor je verzameld.

  • Formaat : een kleine bluetooth speaker moet vooral compact van formaat zijn. Op deze manier neem je ze makkelijk met je mee, maar kun je ze ook eenvoudig plaatsen binnen het interieur. Er bestaan bluetooth speakers in mini uitvoeringen met een afmetingen die variëren van 4,6 tot en met circa 8,0 centimeter.
  • Gewicht: ook het gewicht is een belangrijk punt om op te letten bij de aankoop van een mini speaker met bluetooth. Zeker omdat je de speaker vaak met je mee gaat nemen. Een zware mini speaker is dan niet wenselijk. Je wilt hem immers niet zien zitten, maar liever ook niet voelen.
  • Gebruiksvriendelijkheid: kleine speakers zijn over het algemeen zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt ze met één handeling via bluetooth verbinden met andere apparaten. Bij de aanschaf van de beste mini draagbare speaker, is het ook belangrijk om aandacht te schenken aan het bereik van de bluetooth. Meestal is deze met 10-15 meter ruim voldoende.
  • Waterdichtheid: wil je jouw kleine bluetooth speaker met mini formaat ook buiten gebruiken of tijdens je vakantie? Let dan op de IP-rating. Dit zegt namelijk wat over de waterdichtheid. Kleine speakers kunnen stof- en spatwaterdicht zijn, maar er bestaan ook modellen die bestand zijn tegen onderdompeling.
  • Batterij: ook de capaciteit van de accu is belangrijk. Je wilt jouw kleine speaker namelijk niet constant hoeven opladen. Let daarom goed op de batterijduur. Deze kan variëren van 10 tot wel 20 uur. Handig als je onderweg bent en even geen stopcontact voorhanden hebt.

Beste bluetooth mini speakers: dit is onze top 5

Naast deze top 5 hebben we ook een artikel over de beste bluetooth speaker

Deze kleine speaker met bluetooth is hier om jou van de grootste prestaties te kunnen voorzien. Deze speaker is met 450 gram lekker licht van gewicht. De afmeting van de Bose SoundLink Mini II bedraagt 5,1 x 18 x 5,8 centimeter. Je kunt niet alleen bellen via de speaker, maar ook profiteren van een bluetooth bereik van 9 meter. De batterij heeft een capaciteit van 10 uur. Daarnaast verbind je deze kleine speaker moeiteloos met andere bluetooth apparaten. Je kunt zelfs het uiterlijk van deze mini speaker veranderen door gebruik te maken van de kleurrijke soft covers. Deze kleine draagbare speaker heeft tevens een USB-poort.
Deze stijlvolle kleine bluetooth speaker heeft een front van bamboe hout en is met 3300 gram redelijk licht van gewicht. Deze compacte speaker is slechts 46 centimeter breed en 18 centimeter hoog. En krijg je telefoon tijdens het luisteren naar muziek? Geen probleem. Deze mini bluetooth speaker heeft tevens een bellen via speaker functie. De batterij blijft tot wel 10 uur achtereen werken met één oplaadbeurt. Het bereik van de bluetooth is met 30 meter indrukwekkend. Je kunt jouw telefoon dus boven laten liggen als je beneden wilt luisteren. Deze compacte draagbare speaker is spatwaterdicht en bestand tegen impact. Ook het aansluiten van een koptelefoon en het opladen van je telefoon is mogelijk.
Deze beste bluetooth speaker heeft een mini formaat van van 7,4 x 9,2 x 7,4 centimeter. Je neemt hem eenvoudig met je mee, want deze kleine Sony speaker weegt slechts 234 gram. Deze draagbare speaker heeft een bluetooth bereik van 10 meter. De batterijduur is met 16 uur best indrukwekkend te noemen. Ook bijzonder aan deze kleine bluetooth speaker is de hoge IP-rating. Hij is dus volledig stof en dompeldicht. Daardoor kun je deze speaker ook veilig buiten gebruiken. Je koppelt hem eenvoudig met andere apparaten via bluetooth. Je kunt genieten van een mono geluidsweergave, maar ook stereo is mogelijk doordat je deze beste mini draagbare speaker kunt verbinden met andere speakers.
Deze kekke mini speaker van JBL heeft een rond ontwerp met een afmeting van slechts 9,7 x 9,7 x 4,6 centimeter. Door de musketonhaak klip je deze compacte bluetooth speaker overal aan vast. Bijvoorbeeld aan je jeans of het stuur van je fiets. De JBL Clip 3 heeft een gewicht van 349 gram. De bluetooth heeft een bereik van 15 meter. Apparaten koppelen doe je op een eenvoudige manier, evenals bellen via de speaker. Na één oplaadbeurt kun je tot 10 uur lang genieten van al jouw favoriete muziek. En omdat deze kleine draagbare speaker een IP7-rating heeft, hoef je niet bang te zijn voor een regenbui of een val in het zwembad.
De JBL Go 2 is een bluetooth speaker met mini design van slechts 8,6 x 7,1 x 3,2 centimeter. Door het vierkante ontwerp past hij zelfs eenvoudig in de binnenzak van je jas. Deze kleine speaker heeft een bluetooth bereik van 15 meter. Doordat je gebruik kunt maken van de bellen via speaker functie, maak jij jezelf altijd perfect verstaanbaar. Door de hoge water- en stofdichtheid (IP7) hoef je niet bang te zijn voor een regenbui of een val in het zwembad. De JBL Go 2 is dompeldicht. De batterij van deze mini speaker heeft een capaciteit van 5 uur. Je kunt zelfs muziek luisteren via de 3,5 mm input ingang.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Speakerinfo.nl
Logo
Shopping cart