Karaoke set 2 microfoons en tekst

Wat is er nou leuker dan een karaoke set 2 microfoons te gebruiken tijdens een vriendenavond? Je hebt het vast al eens een keertje gedaan, en zo niet, dan is het iets om te proberen! Samen met je beste vrienden meezingen met de leukste liedjes zorgt ervoor dat je die avond nooit zal vergeten.

In dit artikel kijken we naar de voordelen van een karaoke set met tekst, waar je op moet letten bij het aanschaffen van een karaoke set voor tv en hebben we een top 5 opgesteld met de leukste sets van dit jaar!

Wat is er zo leuk aan een karaoke set met 2 microfoons en tekst?

Naast dat je lekker veel liedjes kan zingen met een karaoke set 2 microfoons, heb je nog veel meer andere voordelen die bij dit apparaat horen. 

 • Makkelijk in het gebruik

De meeste karaoke sets zijn erg makkelijk om te gebruiken. Er is namelijk altijd een handleiding aanwezig, maar ook zijn de knoppen vaak erg vanzelfsprekend wat het makkelijk maakt om het apparaat aan te sluiten.

 • Groot aanbod

Vrijwel elke karaoke machine heeft wel een paar honderd verschillende tracks die je kan afspelen. Sommigen hebben daarbij zelfs de optie om zelf nog een telefoon of video aan te sluiten om je favoriete muziek af te spelen. Je zal je dus nooit vervelen met dit apparaat, want er is genoeg te ontdekken!

Beste kareoke set met 2 microfoons

 • Makkelijk verplaatsbaar

Het voordeel van een karaoke set is dat deze altijd makkelijk verplaatsbaar is, zodat je hem overal mee naartoe kan nemen. Sommige apparaten zijn zelfs zo klein dat ze met gemak in een rugtas passen. Heb je een wat groter apparaat? Dan heeft deze vaak wielen en een handvat waarmee je hem van de ene locatie naar de andere kan verplaatsen. 

 • Verbinden met de tv

Niet elke karaoke set met draadloze microfoon heeft een scherm waarvan je de lyrics kan aflezen, maar wat ze wel bijna allemaal hebben is een aansluitsysteem om je apparaat met je televisie te verbinden. Dit kan door middel van een HDMI-aansluiting, maar vaak ook met een bluetooth systeem. Superhandig dus! 

 • Fijn geluid

Alle karaoke sets komen met ingebouwde boxen waardoor je jezelf kan terugluisteren. Sommigen geven je zelfs de optie om het geluid aan te sluiten op het speakersysteem dat je thuis hebt. Zo hoor je je stem door je hele huis! Let echter op dat je buren niet ook mee kunnen genieten!

Waar let je op bij het uitzoeken van een karaoke set met 2 microfoons?

Afhankelijk van je eigen smaak en voorkeur, zijn er altijd wat punten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een karaoke set voor tv. Omdat deze voor iedereen anders zijn, is het belangrijk dat je goed kijkt naar wat voor jou persoonlijk belangrijk is. 

 • De grootte

Sommige karaoke sets zijn groter dan anderen. Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je thuis hebt, is het van belang om daar goed op te letten. Je moet namelijk wel opslagruimte hebben voor een groot apparaat.

 • De microfoon aansluiting

De manier waarop de microfoon aangesloten kan worden op het apparaat of de televisie is ook van groot belang bij het hebben van een karaokeavond. Sommige microfoons zijn namelijk draadloos en kan je dus ook op grotere afstand van het apparaat zelf gebruiken. Andere microfoons zitten vast met een snoer, waardoor de verbinding vaak wel sterker is maar je minder beweegruimte hebt.

 • Muziekkwaliteit

Hoewel de boxen van een karaoke set prima zijn, is de kwaliteit daarvan niet altijd even hoog. In zo’n geval is het handig wanneer je het apparaat kan aansluiten op je televisie. Zo weet je altijd dat je een goede kwaliteit van het geluid hebt.

 • Controle over het geluid/de muziek

Veel karaoke set 2 microfoons hebben een mogelijkheid om het volume en de kracht van de muziek te bepalen. Toch heeft niet elke set deze optie. Daarom is het handig om te kijken op welke manier je het geluid kan bepalen en hoeveel vrijheid je daarin hebt.

beste kareoke set

 • Gebruiksgemak

Natuurlijk is het heel leuk om met je vrienden een karaokeavond te doen, maar wellicht willen je kinderen hier ook gebruik van maken. Let daarom altijd op het gebruiksgemak van het apparaat, zodat ook jonge kinderen probleemloos gebruik kunnen maken van de set. Daarnaast is het ook handig als je kijkt naar de stevigheid van het apparaat, omdat kleine kinderhandjes niet altijd even zuinig zijn als die van een volwassen persoon. 

 • Eigen nummers afspelen

Wil je een karaoke set met een vast aantal nummers om te spelen, of wil je deze ook kunnen aansluiten op je eigen telefoon of tablet? In het laatste geval kan je veel meer muziek vinden en afspelen, waaronder je eigen favorieten.

 • Scherm

Moet je de karaoke set aansluiten op een televisie of heeft het zelf een scherm waarop je de lyrics kan afspelen? Beide manieren werken vaak prima, maar de tekst vanaf je televisie kunnen meelezen is wellicht wat makkelijker dan vanaf een klein schermpje. 

Beste karaoke set met tekst en 2 microfoons dit is onze Top 5

Om je te helpen bij het maken van een keuze hebben we een top 5 gemaakt met de beste karaoke sets van 2021. Veel plezier!

De set van Fenton heeft alles wat je nodig hebt om een avond gezellig te maken! Naast dat dit apparaat namelijk een krachtige ingebouwde speaker heeft, kan je je eigen muziek gemakkelijk afspelen vanaf een usb-stick, SD-kaart of via bluetooth. De set bevat twee hoogwaardige microfoons en heeft een gaaf kleurensysteem om je presentatie te verlichten! Wil je achteraf je eigen zangkunsten terugluisteren? Dan kan dat via de opname functie vanuit de afstandsbediening. Ook kan je het apparaat helemaal naar je eigen smaak inrichten dankzij de aparte knoppen voor de Bass, treble en de echo. Het is alsof je je eigen huiskamerconcert in elkaar zet!
Deze karaoke set met draadloze microfoon is perfect voor elke gelegenheid. Dankzij de losse speakers, kan je ze op elke gewenste plek in je huis plaatsen. Bovendien kan je via bluetooth het geluid ook makkelijk versterken. Het apparaat kan gemakkelijk aangesloten worden en is vrijwel direct klaar voor gebruik. Wil je graag naar je favoriete nummers luisteren? Dan kan je deze via een usb-kabel of een bluetooth verbinding afspelen via het apparaat. Zorg ervoor dat je de lyrics bij de hand hebt en je kan gelijk aan de slag!
Deze set is wat kleiner en daardoor ook makkelijker verplaatsbaar. Hierdoor kan je hem altijd overal mee naartoe nemen. Hij past zelfs in je tas! Bovendien heeft dit apparaat een CD-G speler waarmee je ook grafische Cd’s kan afspelen. Je hoeft het apparaat slechts op je tv aan te sluiten en je hebt direct beeld met lyrics erbij! Wanneer je liever je eigen muziek wil afspelen, dan kan dat ook. Via een sterke bluetooth verbinding kan je gemakkelijk gebruik maken van je tablet of telefoon. De microfoons van dit apparaat zijn niet draadloos, maar hebben daardoor wel een goede verbinding waardoor je stem goed hoorbaar is. Wat wil je nog meer?
Ook deze set heeft twee losse speakers die je gemakkelijk ergens in je kamer kan plaatsen voor een breed geluidsbereik. Je kan via usb, SD of bluetooth gemakkelijk je gewenste muziek koppelen. Als je extra microfoons hebt, of een ander apparaat wil koppelen, dan kan dat ook probleemloos via de extra aux-aansluiting aan de achterkant van het apparaat. Deze karaoke set voor tv is gemakkelijk te bedienen en aan te sluiten op een bestaand tv-systeem. Wat dit apparaat heel handig heeft, is een bescherming tegen overbelasting. Zo gaat hij niet snel kapot en heeft het genoeg tijd om af te koelen.
Ten slotte is er nog deze simpele karaoke set met microfoons. Door het simpele design van dit apparaat kunnen kinderen er ook probleemloos gebruik van maken. De microfoons kunnen ieder apart of samen gebruikt worden, omdat zij op verschillende frequenties ingesteld kunnen worden. Dankzij de antenne van het apparaat, heb je een groot bereik en kan je makkelijk door de huiskamer bewegen terwijl je meezingt met de beste liedjes. Zo kan je je zelf uiten zoals je wil! Bovendien is dit apparaat budget-friendly voor mensen die een wat lager budget hebben.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Speakerinfo.nl
Logo
Shopping cart