Over ons

Leuk dat je iets meer over ons wilt weten! Wij van Speakerinfo.nl zijn echte speakerfanaten en hebben al jaren van ons leven besteed aan muziek en audio. Daarom vinden we het belangrijk dat ook andere mensen kunnen genieten van een zo goed mogelijk geluid.

Wanneer je échte geluidskwaliteit hebt ervaren, en de verschillen hebt gezien, dan weet je hoe belangrijk het is om hier de juiste keuze in te maken. Van je badkamer tot in het bos, we streven naar het beste en meest praktische geluid – overal!

Met behulp van affiliate programma’s kunnen we je kosteloos de beste adviezen geven. Hierdoor kunnen wij ons bezighouden met onze passie: zoeken naar de beste speakers voor jou!

Het team

Sander Wijdemans

Editor

🧑‍🎓 Tilburg University

Ik ben de oprichter en hoofdredacteur van SpeakerInfo.nl. Ik kom nog uit het tijdperk van een discman tijdens het rondbrengen van folders. Jarenlang tijdens middelbare schooltijd gebruik gemaakt van een MP3 spelertje met max. 20 nummers en IPOD Mini (zo mini was hij niet) en IPOD Nano.

Vanaf mijn tienerjaren altijd oordopjes of headset op mijn hoofd gehad. Dat begon met voornamelijk hiphop (Opgezwolle tijdperk) en 00’s R&B, maar is uiteindelijk voornamelijk 70’s en 80’s geworden.

Ik schrijf op deze website over mijn ervaringen met speakers, koptelefoons en oordopjes. En alles wat raakvlak heeft met geluidsinstallaties en muziek. Hopelijk heb je er wat aan!

Bekijk al mijn artikelen

Mike van Beekveld

Redacteur en Editor

🧑‍🎓 Inholland University of Applied Sciences

Ik ben Mike van Beekveld, een gepassioneerde auteur van SpeakerInfo.nl. In mijn tienerjaren was het dragen van oordopjes of een headset altijd een vast onderdeel van mijn dagelijkse routine.

In het begin luisterde ik voornamelijk naar hiphop uit het Opgezwolle-tijdperk en naar R&B uit de jaren 2000. Maar na verloop van tijd ontwikkelde mijn muzieksmaak zich steeds meer richting de jaren 70 en 80, waar ik nu voornamelijk naar luister.

Op SpeakerInfo.nl deel ik mijn ervaringen met speakers, koptelefoons en oordopjes. Ik schrijf over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geluidsinstallaties en muziektechnologie. Laat je vooral inspireren door de hoge kwaliteit producten

Bekijk al mijn artikelen

Martijn Katsman

Redacteur

🧑‍🎓 Fontys University of Applied Sciences

Op mijn 23e maakte ik mijn debuut als radiopresentator bij een lokale radiozender in het noorden van het land. Ik nam plaats achter de microfoon en zette een koptelefoon op.

Ik dacht er weinig bij na hoe de koptelefoon klonk en welke geluidsniveaus je moest gebruiken. Pas later, toen ik bij regionale zenders werkte, leerde ik alles over de techniek, van de beste koptelefoons en speakers tot hoe geluid het beste tot zijn recht komt.

Ik deel mijn kennis en ervaringen graag met je zodat ook jij van de fraaiste klanken kunt genieten.

Bekijk al mijn artikelen

Speakerinfo.nl
Logo