JBL Bar 5.0 MULTIBEAM zwart

Uw recensie toevoegen

De JBL Bar 5.0 Multibeam is een hoogwaardige soundbar van JBL die zorgt voor een meeslepende geluidservaring bij het kijken van films en series. Met de krachtige MultiBeam-technologie, 4K-connectiviteit en de mogelijkheid om draadloos te verbinden, is deze soundbar de perfecte keuze voor elke thuisbioscoop.

399.00

Beste deal op: bol.combol.com
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: JBL Bar 5.0 Multibeam - €399,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor JBL Bar 5.0 Multibeam
Laatste updates:
  • €399,00 - april 23, 2024
  • €199,00 - maart 12, 2024
  • €399,00 - januari 15, 2024
Sinds: januari 15, 2024
  • Hoogste prijs: €399,00 - januari 15, 2024
  • Laagste prijs: €199,00 - maart 12, 2024
Laatste update op april 24, 2024 11:16 am

Beschrijving

De JBL Bar 5.0 Multibeam is een hoogwaardige soundbar van JBL die zorgt voor een meeslepende geluidservaring bij het kijken van films en series. Deze soundbar is voorzien van de krachtige MultiBeam-technologie, die zorgt voor een surround sound-effect zonder dat er extra speakers nodig zijn. Met 4K-connectiviteit kun je ook genieten van haarscherp beeld.

De Bar 5.0 Multibeam heeft een totaal vermogen van 250 watt en is voorzien van 5 drivers en 2 up-firing speakers. Dit zorgt voor een helder en krachtig geluid, met een diepe en rijke bas. Met de verschillende geluidsmodi kun je de soundbar aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren.

De soundbar kan eenvoudig worden aangesloten op je tv via HDMI of optische kabel, en kan ook draadloos verbinding maken via Bluetooth en Wi-Fi. Hierdoor kun je eenvoudig je favoriete muziek streamen vanaf je smartphone, tablet of laptop.

Het strakke en moderne design van de JBL Bar 5.0 Multibeam past perfect in elk interieur. De soundbar kan eenvoudig worden geïnstalleerd onder de tv of aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde beugel.

Kortom, de JBL Bar 5.0 Multibeam is de perfecte keuze voor elke filmliefhebber die op zoek is naar een meeslepende geluidservaring. Met de krachtige MultiBeam-technologie, 4K-connectiviteit, draadloze connectiviteit en strakke design, is deze soundbar een waardevolle aanvulling op elke thuisbioscoop.

Extra informatie

Specificaties: JBL Bar 5.0 MULTIBEAM zwart

Subwoofer

geen subwoofer

Bluetooth

bluetooth

Geluidsvermogen (gem.) (watt)

250

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor JBL Bar 5.0 Multibeam
Laatste updates:
  • €399,00 - april 23, 2024
  • €199,00 - maart 12, 2024
  • €399,00 - januari 15, 2024
Sinds: januari 15, 2024
  • Hoogste prijs: €399,00 - januari 15, 2024
  • Laagste prijs: €199,00 - maart 12, 2024
Speakerinfo.nl
Logo