JBL Bar 500 Pro 5.1 Zwart

Uw recensie toevoegen

De JBL Bar 500 Pro is een krachtige soundbar met draadloze subwoofer die zorgt voor een indrukwekkende geluidservaring bij het kijken van films en series. Met een totaal vermogen van 300 watt en ondersteuning voor draadloze connectiviteit, is deze soundbar een waardevolle aanvulling op elke thuisbioscoop.

546.00

Beste deal op: bol.combol.com
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: JBL Bar 500 Pro - Soundbar met Draadloze Subwoofer - Zwart - €546,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor JBL Bar 500 Pro - Soundbar met Draadloze Subwoofer - Zwart
Laatste updates:
  • €546,00 - januari 30, 2024
  • €545,00 - januari 28, 2024
  • €495,01 - januari 27, 2024
  • €495,04 - januari 25, 2024
  • €495,01 - januari 23, 2024
  • €555,00 - januari 22, 2024
  • €532,00 - januari 8, 2024
  • €555,00 - december 28, 2023
Sinds: augustus 28, 2023
  • Hoogste prijs: €599,00 - december 12, 2023
  • Laagste prijs: €471,00 - oktober 13, 2023
Laatste update op februari 21, 2024 7:14 am

Beschrijving

De JBL Bar 500 Pro is een krachtige soundbar met een draadloze subwoofer die een indrukwekkende geluidservaring biedt bij het kijken van films en series. Met 300 watt aan totaal vermogen en geavanceerde Dolby Digital-technologie levert deze soundbar een helder en krachtig geluid dat je volledig in de filmwereld trekt.

De strakke en moderne vormgeving past perfect bij elke tv en kan eenvoudig worden geïnstalleerd. De bediening van de JBL soundbar kan via de meegeleverde afstandsbediening of via de JBL Bar-app op je smartphone of tablet.

Met de draadloze connectiviteit kun je eenvoudig je favoriete muziek streamen vanaf je smartphone, tablet of laptop. De Bar 500 Pro ondersteunt Bluetooth en Wi-Fi, waardoor je toegang hebt tot verschillende streamingdiensten en internetradio.

De draadloze subwoofer zorgt voor diepe en krachtige bas die je thuisbioscoopervaring naar een hoger niveau tilt. Je kunt de subwoofer overal plaatsen waar je wilt, zonder dat je last hebt van vervelende kabels.

De Bar 500 Pro is voorzien van JBL SoundShift-technologie, waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen het geluid van je tv en je smartphone of tablet. Zo kun je naadloos schakelen tussen het kijken van een film en het beluisteren van muziek.

Kortom, de JBL Bar 500 Pro is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige soundbar die een geweldige geluidservaring biedt. Met zijn strakke design, draadloze connectiviteit, geavanceerde technologie en handige functies, is deze soundbar een waardevolle toevoeging aan elke thuisbioscoop.

Extra informatie

Specificaties: JBL Bar 500 Pro 5.1 Zwart

Merk

JBL

Samenstelling speakerset

Inclusief losse subwoofer, Soundbar

Model

JBL Bar 500 Pro

Muur montage

Ja

Inclusief muurbeugel

Ja

Afstandsbediening

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Spraakbesturing

Nee

Type home Cinema-set

5.1

Inclusief type subwoofer

Met draadloze subwoofer

Draadloze achterspeakers

Nee

Bluetooth

Ja

NFC

Nee

WIFI

Ja

Aantal HDMI-ingangen

1

Aantal HDMI-uitgangen

Geen

Audio Return Channel (ARC)

Ja

Aantal Optische uitgangen

0

Aantal RCA aansluitingen

0

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

Geen

Minimale frequentie (Hz)

35

Maximale frequentie (Hz)

20000

Decoder format

Dolby Atmos

Ontvangst

Internetradio

Hi-Res Audio

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Product gewicht (kg)

2800

Kleur

Zwart

MPN (Manufacturer Part Number)

JBLBAR500PROBLKEP

Gewicht (g)

2800

Taal handleiding

Universeel

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

September

Ondersteuning met updates

Minimaal 12 maanden na introductiedatum

CE markering

Zichtbaar

Product breedte (cm)

1017

Product hoogte (cm)

56

Product lengte (cm)

103.5

Verpakking breedte (mm)

480

Verpakking hoogte (mm)

380

Verpakking lengte (mm)

1110

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor JBL Bar 500 Pro - Soundbar met Draadloze Subwoofer - Zwart
Laatste updates:
  • €546,00 - januari 30, 2024
  • €545,00 - januari 28, 2024
  • €495,01 - januari 27, 2024
  • €495,04 - januari 25, 2024
  • €495,01 - januari 23, 2024
  • €555,00 - januari 22, 2024
  • €532,00 - januari 8, 2024
  • €555,00 - december 28, 2023
Sinds: augustus 28, 2023
  • Hoogste prijs: €599,00 - december 12, 2023
  • Laagste prijs: €471,00 - oktober 13, 2023
Speakerinfo.nl
Logo