- 5% LG DS90QY Staal

LG DS90QY Staal

Uw recensie toevoegen

De LG DS90QY is een hoogwaardige 5.1.3 soundbar die zorgt voor een indrukwekkende Dolby Atmos geluidservaring bij het kijken van films en series. Met een totaal vermogen van 570 watt en de mogelijkheid om draadloos te verbinden, is deze soundbar de perfecte aanvulling op elke thuisbioscoop.

Oorspronkelijke prijs was: €599.00.Huidige prijs is: €569.00.

Beste deal op: bol.combol.com
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LG - DS90QY - Soundbar 5.1. 3CH 570W dolby atmos - €569,00
Toon alles + Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor LG - DS90QY - Soundbar 5.1. 3CH 570W dolby atmos
Laatste updates:
  • €569,00 - mei 25, 2024
  • €649,00 - mei 24, 2024
  • €569,00 - mei 24, 2024
  • €649,00 - mei 23, 2024
  • €699,00 - mei 21, 2024
  • €599,00 - mei 19, 2024
  • €699,00 - mei 18, 2024
  • €599,00 - mei 18, 2024
Sinds: november 28, 2023
  • Hoogste prijs: €699,00 - november 28, 2023
  • Laagste prijs: €569,00 - mei 24, 2024
Laatste update op mei 26, 2024 2:25 pm
LG DS90QY Staal

Oorspronkelijke prijs was: €599.00.Huidige prijs is: €569.00.

Beschrijving

De LG DS90QY is een hoogwaardige 5.1.3 soundbar die zorgt voor een indrukwekkende Dolby Atmos geluidservaring bij het kijken van films en series. Deze soundbar heeft een totaal vermogen van 570 watt en is voorzien van 5 kanalen, 1 subwooferkanaal en 3 omhoog gerichte speakers, waardoor je een helder en krachtig geluid krijgt.

De soundbar heeft een slank en modern design dat naadloos past in elk interieur. De soundbar kan eenvoudig worden geïnstalleerd onder de tv of aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde beugel. Het bedienen van de soundbar kan via de LG-app op je smartphone of tablet.

Met de draadloze connectiviteit kun je eenvoudig je favoriete muziek streamen vanaf je smartphone, tablet of laptop. De DS90QY ondersteunt Bluetooth en Wi-Fi, waardoor je toegang hebt tot verschillende streamingdiensten en internetradio.

De soundbar is voorzien van Adaptive Sound Control, waardoor het geluid zich aanpast aan de inhoud die je bekijkt. Daarnaast biedt de soundbar de mogelijkheid om spraakopdrachten te geven via Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je de soundbar eenvoudig kunt bedienen zonder dat je je afstandsbediening hoeft te gebruiken.

Kortom, de LG DS90QY is de perfecte keuze voor elke filmliefhebber die op zoek is naar een indrukwekkende Dolby Atmos geluidservaring. Met zijn krachtige geluid, draadloze connectiviteit, strakke design en handige functies, is deze soundbar een waardevolle aanvulling op elke thuisbioscoop.

Extra informatie

Specificaties: LG DS90QY Staal

Merk

LG

Samenstelling speakerset

Inclusief losse subwoofer, Soundbar

Model

LG DS90QY Staal 5.1.3 kanalen 570 W

Inclusief type subwoofer

Met bekabelde subwoofer

Bluetooth

Ja

WIFI

Ja

Aantal HDMI-ingangen

2

Aantal HDMI-uitgangen

2

Aantal Optische uitgangen

1

Decoder format

DTS-HD Master Audio, Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby TrueHD

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Kleur

Staal

MPN (Manufacturer Part Number)

DS90QY.DDEULLK

Taal handleiding

Universeel

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Ja

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

CE markering

Zichtbaar

Product breedte (cm)

1200

Product hoogte (cm)

63

Product lengte (cm)

135

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor LG - DS90QY - Soundbar 5.1. 3CH 570W dolby atmos
Laatste updates:
  • €569,00 - mei 25, 2024
  • €649,00 - mei 24, 2024
  • €569,00 - mei 24, 2024
  • €649,00 - mei 23, 2024
  • €699,00 - mei 21, 2024
  • €599,00 - mei 19, 2024
  • €699,00 - mei 18, 2024
  • €599,00 - mei 18, 2024
Sinds: november 28, 2023
  • Hoogste prijs: €699,00 - november 28, 2023
  • Laagste prijs: €569,00 - mei 24, 2024
Speakerinfo.nl
Logo