Samsung HW-Q600B zwart

Uw recensie toevoegen

De Samsung HW-Q600B is een hoogwaardige 3.1.2 soundbar van topmerk Samsung die zorgt voor een indrukwekkende geluidservaring bij het kijken van films en series. Met ondersteuning voor draadloze connectiviteit en een strak en modern design, is deze soundbar de perfecte aanvulling op elke thuisbioscoop.

289.00

Beste deal op: bol.combol.com
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung HW-Q600B - 3.1.2 Soundbar - Zwart - 2022 - €289,00
Toon alles + Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung HW-Q600B - 3.1.2 Soundbar - Zwart - 2022
Laatste updates:
  • €289,00 - april 17, 2024
  • €244,78 - april 16, 2024
  • €289,00 - maart 12, 2024
  • €274,95 - februari 22, 2024
  • €289,00 - februari 1, 2024
  • €274,95 - januari 25, 2024
  • €264,15 - januari 24, 2024
  • €264,67 - januari 24, 2024
Sinds: november 7, 2023
  • Hoogste prijs: €289,00 - november 20, 2023
  • Laagste prijs: €244,78 - april 16, 2024
Laatste update op april 24, 2024 11:16 am

Beschrijving

De Samsung HW-Q600B is een hoogwaardige 3.1.2 soundbar van topmerk Samsung die zorgt voor een indrukwekkende geluidservaring bij het kijken van films en series. Deze soundbar heeft een totaal vermogen van 360 watt en is voorzien van 3 kanalen en 2 omhoog gerichte speakers, waardoor je een helder en krachtig geluid krijgt.

De soundbar heeft een slank en modern design dat naadloos past in elk interieur. De soundbar kan eenvoudig worden geïnstalleerd onder de tv of aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde beugel. Het bedienen van de soundbar kan via de Samsung SmartThings-app op je smartphone of tablet.

Met de draadloze connectiviteit kun je eenvoudig je favoriete muziek streamen vanaf je smartphone, tablet of laptop. De HW-Q600B ondersteunt Bluetooth en Wi-Fi, waardoor je toegang hebt tot verschillende streamingdiensten en internetradio.

De soundbar is voorzien van Adaptive Sound, waardoor het geluid zich aanpast aan de inhoud die je bekijkt, en de functie Game Mode, die de soundbar optimaliseert voor het spelen van games. Met de One Remote-functie kun je de soundbar bedienen met de afstandsbediening van je Samsung-tv.

Kortom, de Samsung HW-Q600B is de perfecte keuze voor elke filmliefhebber die op zoek is naar een indrukwekkende geluidservaring. Met zijn krachtige geluid, draadloze connectiviteit, strakke design en handige functies, is deze soundbar een waardevolle aanvulling op elke thuisbioscoop.

Extra informatie

Specificaties: Samsung HW-Q600B zwart

Subwoofer

losse subwoofer

Bluetooth

bluetooth

Geluidsvermogen (gem.) (watt)

360

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung HW-Q600B - 3.1.2 Soundbar - Zwart - 2022
Laatste updates:
  • €289,00 - april 17, 2024
  • €244,78 - april 16, 2024
  • €289,00 - maart 12, 2024
  • €274,95 - februari 22, 2024
  • €289,00 - februari 1, 2024
  • €274,95 - januari 25, 2024
  • €264,15 - januari 24, 2024
  • €264,67 - januari 24, 2024
Sinds: november 7, 2023
  • Hoogste prijs: €289,00 - november 20, 2023
  • Laagste prijs: €244,78 - april 16, 2024
Speakerinfo.nl
Logo