Samsung HW-Q700B zwart

Uw recensie toevoegen

De Samsung HW-Q700B is een hoogwaardige soundbar met draadloze subwoofer die zorgt voor een rijke en meeslepende geluidservaring bij het kijken van films en series. Met een totaal vermogen van 330 watt en ondersteuning voor draadloze connectiviteit, is deze soundbar een waardevolle aanvulling op elke thuisbioscoop.

288.85

Beste deal op: bol.combol.com
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung HW-Q700B Soundbar - Q- series - Draadloze Subwoofer - 2022 - €288,85
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung HW-Q700B Soundbar - Q- series - Draadloze Subwoofer - 2022
Laatste updates:
  • €288,85 - mei 26, 2024
  • €290,60 - mei 25, 2024
  • €292,34 - mei 24, 2024
  • €294,09 - mei 23, 2024
  • €295,83 - mei 22, 2024
  • €297,58 - mei 21, 2024
  • €299,33 - mei 20, 2024
  • €306,31 - mei 16, 2024
Sinds: december 15, 2023
  • Hoogste prijs: €429,00 - december 15, 2023
  • Laagste prijs: €288,85 - mei 26, 2024
Laatste update op mei 26, 2024 5:08 pm

Beschrijving

De Samsung HW-Q700B is een hoogwaardige soundbar met draadloze subwoofer die zorgt voor een rijke en meeslepende geluidservaring bij het kijken van films en series. Met een totaal vermogen van 330 watt, bestaande uit 3 kanalen en een draadloze subwoofer, biedt deze soundbar een helder en krachtig geluid.

Het slanke en moderne ontwerp van de soundbar past perfect bij elke tv en kan eenvoudig worden geïnstalleerd. De bediening van de soundbar kan via de Samsung SmartThings-app op je smartphone of tablet.

Met de draadloze connectiviteit kun je eenvoudig je favoriete muziek streamen vanaf je smartphone, tablet of laptop. De HW-Q700B ondersteunt Bluetooth en Wi-Fi, waardoor je toegang hebt tot verschillende streamingdiensten en internetradio.

De soundbar is voorzien van Adaptive Sound, waardoor het geluid zich aanpast aan de inhoud die je bekijkt, en de functie Game Mode, die de soundbar optimaliseert voor het spelen van games. Met de One Remote-functie kun je de soundbar bedienen met de afstandsbediening van je Samsung-tv.

Kortom, de Samsung HW-Q700B is de perfecte keuze voor elke filmliefhebber die op zoek is naar een rijke en meeslepende geluidservaring. Met zijn krachtige geluid, draadloze connectiviteit, strakke design en handige functies, is deze soundbar een waardevolle aanvulling op elke thuisbioscoop.

Extra informatie

Specificaties: Samsung HW-Q700B zwart

Subwoofer

losse subwoofer

Bluetooth

bluetooth

Geluidsvermogen (gem.) (watt)

320

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung HW-Q700B Soundbar - Q- series - Draadloze Subwoofer - 2022
Laatste updates:
  • €288,85 - mei 26, 2024
  • €290,60 - mei 25, 2024
  • €292,34 - mei 24, 2024
  • €294,09 - mei 23, 2024
  • €295,83 - mei 22, 2024
  • €297,58 - mei 21, 2024
  • €299,33 - mei 20, 2024
  • €306,31 - mei 16, 2024
Sinds: december 15, 2023
  • Hoogste prijs: €429,00 - december 15, 2023
  • Laagste prijs: €288,85 - mei 26, 2024
Speakerinfo.nl
Logo