Samsung HW-Q990B zwart

Uw recensie toevoegen

De HW-Q990BXN is een hoogwaardige soundbar van Samsung die een ongekende geluidservaring biedt voor thuisbioscopen. Met 7.1.4-kanaals audio, Dolby Atmos en DTS:X-ondersteuning en de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met andere apparaten, is dit de ultieme keuze voor elke muziekliefhebber en filmliefhebber.

932.00

Beste deal op: hellotv.nlHelloTV
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung HW-Q990B zwart - €932,00
Toon alles + Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung HW-Q990B zwart
Laatste updates:
  • €932,00 - september 1, 2023
  • €877,00 - juli 3, 2023
  • €990,00 - juni 19, 2023
  • €991,00 - april 30, 2023
  • €788,00 - april 28, 2023
  • €991,00 - april 26, 2023
  • €788,00 - april 25, 2023
  • €991,00 - april 24, 2023
Sinds: april 20, 2023
  • Hoogste prijs: €991,00 - april 24, 2023
  • Laagste prijs: €788,00 - april 20, 2023
Laatste update op september 23, 2023 9:24 am

Beschrijving

De HW-Q990BXN is een hoogwaardige soundbar van Samsung die een ongekende geluidservaring biedt voor thuisbioscopen. Met 7.1.4-kanaals audio, Dolby Atmos en DTS:X-ondersteuning, creëert deze soundbar een adembenemend surround sound-effect, waardoor je het gevoel krijgt dat je midden in de actie zit.

De HW-Q990BXN heeft een vermogen van 512 watt en is voorzien van 8 geïntegreerde luidsprekers die zorgen voor heldere en krachtige audio. De soundbar heeft een strak en modern ontwerp en kan worden geïnstalleerd onder de tv of aan de muur worden bevestigd.

Met de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met andere apparaten, is deze soundbar de perfecte keuze voor muziekliefhebbers. Je kunt draadloos muziek streamen via Bluetooth of Wi-Fi, en je kunt de Samsung HW-Q990BXN bedienen met de SmartThings-app op je smartphone.

Dankzij de Adaptive Sound-functie past de soundbar zich aan aan de inhoud die je bekijkt of beluistert en optimaliseert hij het geluid voor de beste luisterervaring. Met de Game-modus kun je genieten van een indrukwekkend geluid tijdens het gamen en met de Clear Voice-technologie worden stemmen helder en duidelijk weergegeven, zelfs als er achtergrondgeluiden zijn.

Kortom, de Samsung HW-Q990BXN is de ultieme keuze voor elke muziekliefhebber en filmliefhebber die op zoek is naar een adembenemende geluidservaring. Met zijn krachtige geluid, moderne ontwerp en draadloze connectiviteit, zal deze soundbar elke thuisbioscoop transformeren tot een meeslepende ervaring.

Extra informatie

Specificaties: Samsung HW-Q990B zwart

Subwoofer

losse subwoofer

Bluetooth

bluetooth

Geluidsvermogen (gem.) (watt)

656

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung HW-Q990B zwart
Laatste updates:
  • €932,00 - september 1, 2023
  • €877,00 - juli 3, 2023
  • €990,00 - juni 19, 2023
  • €991,00 - april 30, 2023
  • €788,00 - april 28, 2023
  • €991,00 - april 26, 2023
  • €788,00 - april 25, 2023
  • €991,00 - april 24, 2023
Sinds: april 20, 2023
  • Hoogste prijs: €991,00 - april 24, 2023
  • Laagste prijs: €788,00 - april 20, 2023
Speakerinfo.nl
Logo