Sonos Ray zwart

Uw recensie toevoegen

De Sonos Ray is een hoogwaardige soundbar die zorgt voor een rijke en meeslepende geluidservaring bij het kijken van films en series. Met 5 ingebouwde luidsprekers, ondersteuning voor draadloze connectiviteit en een strak design, is deze soundbar de perfecte keuze voor elke thuisbioscoop.

239.00

Beste deal op: bol.combol.com
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sonos Ray Soundbar - Zwart - €239,00
Toon alles + Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sonos Ray Soundbar - Zwart
Laatste updates:
  • €239,00 - mei 25, 2023
  • €289,00 - mei 25, 2023
  • €294,78 - mei 24, 2023
  • €289,00 - mei 23, 2023
  • €279,00 - mei 22, 2023
  • €289,00 - mei 19, 2023
  • €279,00 - mei 17, 2023
  • €289,00 - mei 16, 2023
Sinds: maart 24, 2023
  • Hoogste prijs: €299,00 - april 5, 2023
  • Laagste prijs: €239,00 - mei 25, 2023
Laatste update op juni 1, 2023 11:54 pm

Beschrijving

De Sonos Ray is een hoogwaardige soundbar die zorgt voor een rijke en meeslepende geluidservaring bij het kijken van films en series. Deze soundbar is voorzien van 5 ingebouwde luidsprekers die een heldere en krachtige audio-ervaring bieden, waardoor je het gevoel krijgt dat je midden in de actie zit.

Met de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken via Bluetooth en Wi-Fi, kun je eenvoudig je favoriete muziek streamen vanaf je smartphone, tablet of laptop. De Ray ondersteunt ook Apple AirPlay 2, waardoor je muziek kunt streamen vanaf elk compatibel Apple-apparaat.

De Ray heeft een slank en modern design dat naadloos past in elk interieur. De soundbar kan eenvoudig worden geïnstalleerd onder de tv of aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde beugel. De bediening van de soundbar kan via de Sonos-app op je smartphone of tablet.

Met de Trueplay-technologie past de soundbar zich automatisch aan de akoestiek van de kamer aan, waardoor je altijd geniet van het beste geluid. Daarnaast biedt de Ray de mogelijkheid om spraakopdrachten te geven via Amazon Alexa of Google Assistant, waardoor je de soundbar eenvoudig kunt bedienen zonder dat je je afstandsbediening hoeft te gebruiken.

Kortom, de Sonos Ray is de perfecte keuze voor elke filmliefhebber die op zoek is naar een rijke en meeslepende geluidservaring. Met zijn krachtige geluid, draadloze connectiviteit, strakke design en bedieningsopties, is deze soundbar een waardevolle aanvulling op elke thuisbioscoop.

Extra informatie

Specificaties: Sonos Ray zwart

Subwoofer geen subwoofer
Type/soort soundbar
Aantal inbegrepen producten 1

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sonos Ray Soundbar - Zwart
Laatste updates:
  • €239,00 - mei 25, 2023
  • €289,00 - mei 25, 2023
  • €294,78 - mei 24, 2023
  • €289,00 - mei 23, 2023
  • €279,00 - mei 22, 2023
  • €289,00 - mei 19, 2023
  • €279,00 - mei 17, 2023
  • €289,00 - mei 16, 2023
Sinds: maart 24, 2023
  • Hoogste prijs: €299,00 - april 5, 2023
  • Laagste prijs: €239,00 - mei 25, 2023
Speakerinfo.nl
Logo
Shopping cart